Rustu FuEi!!!!! Som el Sergi i el Jordi, àlies Rustu & Fu; uns autèntics “bojets” de la imatge estàtica que es van conèixer ja fa un temps a l’I.E.F.C. de Barcelona mentre cercaven el camí de la Llum…, i que encara es troben en aquest procés sense descans.

Us podríem parlar de les nostres aficions personals, els nostres interessos, els nostres plaers i necessitats vitals, però la veritat, el nostre pensament gira entorn vers un únic concepte: La vida; tant plena d’accents i matissos que cadascú hauria de tenir dret a escollir el seu propi camí lliurement.

Si ens pregunteu si fem fotos, us respondrem rotundament ‘NO’. Ens dediquem a narrar històries, a capturar la seva essència; intentem arribar a una illa, la vostra. Quedar-nos un temps allí fins que estem segurs que hi podem marxar.

Pel que fa al nostre estil, ja us podeu fer cinc cèntims que barregem moments vibrants i dinàmics de la fotografia documental, molt visceral i lliure, junt amb determinades escenes pròpies de la fotografia artística i d’autor, potser conseqüència de la nostra especialització en retrat editorial. Creiem que les dues visions són compatibles.

La llum i l’ombra
Cerquem els límits de la llum, plena de vitalitat, fins arribar on aquesta es troba esquitxada per l’ombra més fosca, però alhora més evocadora i romàntica.

L’arribada a la vostra illa
Volem desenvolupar un treball amb ànima, i així quan s’apropi el dia de la vostra boda, ja poguem estar arribant a la vostra ïlla; un espai on les persones es mostren lliures de convencionalismes i altres estereotips. Solsament amb aquesta ànima podrem aconseguir el nostre propòsit: reflectir la vostra essència més sincera i bàsica.

No us prendrem protagonisme, ni establirem pautes de com ha de ser el vostre gran dia: és només vostre. Simplement observarem sense presses com la vostra ïlla flueix aquell dia, i reflectirem com les persones que us acompanyen, us plenen d’abraçades i estima des del primer minut fins a l’últim.
Després de gaudir de la vostra ïlla, podreu optar per una sessió de post-boda al lloc que més us agradi, aquí o allá, o podreu escollir la nostra proposta d’una sessió fotogràfica personalitzada i icònica, sorgida de la nostra imaginació més retorçuda. Acabareu per creure que us trobeu fora de qualsevol realitat. Simplement, confieu en nosaltres.

Més endavant, qua desitgeu fer memòria d’aquells moments viscuts en la vostra ïlla, reviureu en el format que més us agradi, les emocions, ja fugides i plenes de satisfacció i estima.
I sabeu com ho fareu?? Amb un lleu somriure, carregat d’emoció que ens vau permetre regalar-vos.